Нова интензивна програма за отслабване

Изследването на Fenix Group /Феникс Груп/ създава революционна система от процедури, действаща върху мастната клетка, взаимодействайки с Microvibrazione Compressiva® Endosphères® Therapy.


Системата се отличава с две фази:

  1. Процедура с Endospheres Therapy, която действа върху ефектите на клетката (оток, вазоспазъм, портокалова кожа, болка);
  2. Lipo Action 5, който действа директно върху мастната клетка, използвайки липолитичната способност на активните си принципи транспортирани от третирането с Endosphères.

ep-1Синергичното приложение на двата метода позволява да се действа както върху неестетичните целулитни прояви, така и върху корекцията на формите по такъв начин, че да се получи общ своеобразен и извънреден резултат.

Lipo Action 5 е новата интензивна програма за отслабване, специално разработена за технологията Endosphères® Therapy. Обединява действието на концентрирани формули с изключителен и строг протокол на прилагане.

Програмата се изразява в два, взаимно допълващи се момента:

  • Lipo Action 5 Professional, за професионални процедури
  • Lipo Action 5 Home, за процедури в домашни условия

Lipo action 5 указва името на специфичното действие, насочено към мастната клетка, висококачествена козметична програма за превенция и борба с мастните натрупвания. Четири богати на активни принципи продукти се редуват чрез строг протокол на прилагане в стратегията на несравнимо ремоделиране.

Всяка една от тези процедури определя фаза от интензивната програма за отслабване Lipo Action 5, създадена да предложи една истинска “процедура за грижа за тялото”, способна да подчертае проучванията в института, както и да достави на крайния потребител continuum (постоянство) в домашни условия. Открий благоприятните ефекти на линията Lipo Action 5.

Цена на комплекта: 250 лв.