Среща с Проф. Бачи – световен лидер в борбата с целулита

Pier-Antonio-Bacci

Имаме огромната чест и удоволствие да Ви поканим на среща с Професор Пиер Антонио Бачи, Д.М.

Завършил е Медицина в Университета в Сиена (Италия) като специализира Хирургия. От този момент започва усилено да работи за разрешаване на проблеми свързани с венозни и лимфни заболявания, като се фокусира на естетичната хирургия и медицина и по-специално долните крайници и зоната на лицето.

Придобива допълнителна квалификация в страни като Бразилия, Аржентина, Франция, Канада и САЩ. Специализира Съдова патология в Университета на Флоренция (1979 г.) и Хирургия в Университета в Сиена (1992 г.). И двете специализации завършва с почести.

От 1994 г. до 2011 г. е Професор в следсипломния колеж към университета в Сиена по естетична пластична хирургия. Световен лидер е по мини-инвазивна естетична хирургия, в хирургичната суспензия с конци и лечението на целулит.

Зам. Председател е на Италианското Общество по Естетична Хирургия, като и в момента е Президент на Италианската Академия за Красота, оглавява и Медицинското училище по Красота в Тоскана.

На 25.03 от 10.00ч той ще изнесе лексция на дерматокозметичния симпозиум в хотел Рамада София на тема:
” Основни пречки и предизвиктелства в третирането на целулит”

На 26.03 от 10.00 до 13.00ч ще има отворена дискусия в студио за красота Dupissima на тема: “как да се справим с целулита, как да го диагностицираме правилно и как да съчетаваме необходимите процедури, за да имаме успех.”

Моля заявете вашето участие до 24.03.2017 на 0885587083, местата са ограничени.

Очакваме Ви!