AkBody

AkBody® a Compressive Micro-Vibration

AkBody® е компютъризирано вибриращо устройство, чрез което се извършва Endosphères® Therapy. Уредът се контролира от сложна компютърна система, която управлява мобилен джойстик, изработен от 55 сфери. Всичко това предефинирва медицинския и естетическия подход

Пулсиращо действие:

Въртенето на ролките позволява на сферите, благодарение на тяхното специфично разположение под формата на пчелен кошер, да работят върху кожата с “пулсираща” последователност.

Действието е разделено на четири етапа:

  1. Сферата въздейства на лимфната система и има за цел да премахне излишните течности и отпадъци.
  2. Действието на сферата причинява механично трептене на кожата на ниска честота (от 40 до 240 Hz). Това действие води до фрагментация на мастната тъкан и оформя силуета.
  3. Вибрацийте усилват микро-циркулацията, благодарение на механичното трептене и активират кръвообращението в третираните области.
  4. Същото действие позволява възстановяване на тъканите, подтъканите и мускулния тонус.

AkBody, история, начин на работа.

Проектът е иницииран и развит в Италия.

Революционната машина е родена след 10 годишно проучване и преобръща представите за методите, използвани досега в клиничната и естетичната медицина.

Сложна електронна машина контролира функциите на джойстика – мястото, където е инсталиран цилиндърът.

Терапевтът може да работи с 9 програми, терапиите са пригодени за отделните пациенти в зависимост от техните специфични нужди.

“S” серията е снабдена с джойстик, който позволява лесно управление на приложенията. Дисплеят е от основно значение за терапевта, тъй като показва параметрите, необходими за един точен и интуитивен процес.

AkBody® е снабден също и с устройство “S.R.C.”, което позволява да се разнася продукта (масло или гел) върху кожата. Активните принципи, съдържащи се в продукта, също помагат за подобряване на кръвообращението.

AkBody® е усъвършенстван технологичен апарат, който се е превърнал в необходимост за професионалистите в областта на естетиката и рехабилитацията.

AkBody: безценно устройство, което дава конкретни резултати

AkBody®, включително джойстика, е апазена марка на Fenix group. Въртящият се цилиндър позволява да се извършват процедури в различни области: здраве, уелнес, естетика, рехабилитация, спорт …