AkSensor All

AkSensorALL. Апарат против целулит и бръчки.

Резултати от първата процедура

AkSensor® е първото устройство в света, което измерва плътността на тъканта със сензор, поставен върху дръжката, който разпознава стадиите на целулита. Ето защо, AkSensor® адаптира лечението с Endosphères® към вашите специфични нужди, повишавайки ефективността му.

Устройството разполага с две дръжки – една за третиране на тяло и втора за лице, която изглажда бръчките още от първата процедура.

4 синергични действия

Революционна стъпка напред в естетичната и рехабилитационната медицина. Това е специфичен вид Compressive® Microvibration, която работи върху тъканта чрез цилиндър, изработен от 55 въртящи се сфери.

Изменението на скоростта определя честотата (променлива от 40 до 355hz). Въртенето и натискът компресират тъканите, произвеждайки 4 синергични действия. Апаратът на терапията Endoshères се отличава със своя дизайн, гъвкавост и лесното си транспортиране. Днес, AkSensor® с елегантния си дизайн и иновативна технология е лесно достъпен за работещите с него.

1) Действие върху съдовата система

Оригиналното разпределение на сферите на буталото под формата на пчелен кошер, предизвиква налягане и повдигане, един вид “съдова гимнастика”, която позволява подобряването на микроциркулацията в съответните зони.

2) Повторно уплътняване на тъканите

Endosphères Therapy® е иновативен метод, който се бори с този недостатък, дори в напреднала фиброза, методът работи чрез “компресия и вибрация”, използвайки мускула като активна съпротива, която позволява компресиране на мастните натрупвания и разбиване на фиброзните септи.

3) Лимфна стаза и лимфедем

Endospheres Therapy® произвежда импулсно и ритмично действие, което се индуцира от посоката на въртящия се цилиндър, въздействащ на лимфната система, чрез премахване на излишните течности, които са част от функцията на лимфната стаза. При всички лекувани пациенти метода е показал намаляване или елиминиране на болката.

4) Аналгетичен ефект

Медицинската история на пациент, страдащ от паникулит, показва типичните етапи на болезнено едематозно състояние. Проучванията, проведени върху такъв вид заболявания са показали, че Compressive Micro-vibration® въздейства механорецепторите и на възпалението.