AkSensor

AkSensor®. Когато съвършенство е философия.

Дизайн

Апаратите за Endosphères Therapy® се отличават със своя дизайн, удобство и мобилност. Днес AkSensor® заедно с елегантния си дизайн и иновативна технология е лесно достъпен за работещите с него.

Маниакален перфекционизъм

Уникални по рода си. Изработени от най-добрите материали. ПРОИЗВЕДЕНИ В ИТАЛИЯ. Екип от професионалисти е изработил това уникално устройство, отличаващо се с великолепното си изпълнение, висококачествени материали, дизайн, функционалност и надеждност.

Време на работа

С AkSensor® продължителността на работа е намалена, благодарение на бързия ефект от лечението и усъвършенстваната връзка софтуер – боравене – оператор.

Иновация, дизайн и технология. Революция в лечението.

Работа

НИКАКВИ ГРЕШКИ

Методът Endospheres Therapy® е обогатен с механизъм за контрол на налягането, поставен в новата интерактивна дръжка, която позволява да се настрои енергията според морфологията и броя на сесиите.

Тъч скрийн

ВСИЧКО, ОТ КОЕТО СЕ НУЖДАЕТЕ В 9 ”

Новият софтуер AkSensor ® е високоефикасен при анализирането на проблема. Дава научно-математическо предписание на лечението на всеки отделен пациент, в случаи на заболявания. Също така имате възможност и да съхранявате анализа, проведената сесия и постигнатите резултати.

AkSensor®

ПО-ГОЛЯМА МОЩНОСТ, ПО-ГОЛЯМА ЕФЕКТИВНОСТ

Чрез контролиране на сензора за налягане е възможно да се увеличи честотата от 254 hz до 355 hz за още по-добри резултати. Силата се измерва от компютъра в съответствие със засегнатите зони. Това прави действието на Endophères Therapy ® много по-ефикасно.