Революционна стъпка напред в областта на естетичната и рехабилитационната медицина

COMPRESSIVE® MICROVIBRATION

Endosphères Therapy® е революционна стъпка напред в областта на естетичната и рехабилитационната медицина. Тя е иновативна и ефективна в сложни патологии като лимфедем и целулит.

Методът показва резултати само след няколко процедури и замества хирургичните интервенции.

Compressive Micro-vibration® въздейства върху кожата с помощта на цилиндър, прикрепен към джойстик, изработен от 55 въртящи се сфери.

Вариациите в скоростта на цилиндъра определят честотата (от 40 до 254 Hz). Въртенето и налягането действат като помпа на тъканите. Комбинация от тези сили определя интензивността, с която трябва да се работи върху съответния пациент.

Разграждането на мазнините, дрениращото действие, дишането на тъканите, възстановяването на флората и увеличаването на температурата на кожата са най-ефективните резултати, които се наблюдават при Endosphères Therapy®.

Терапията е постигнала отлични резултати в лечението на основните мускули (гръбначни, кръстни, седалищни и т.н.) и успокояване на нервните окончания.

Endosphères Therapy® въздейства на напрегнатите мускули, позволявайки на влакната да се удължат, което ги прави еластични и елиминира свиването им само след няколко процедури. Редица изследвания, направени в университета “U. G. D’Annunzio”, I.T.A.B. (Институт за напреднали биомедицински технологии) са доказали ефективността на терапията Compressive® Microvibration Endosphères в борбата срещу паникулита и вторичния лимфедем.

Endosphères Therapy® е безопасна и неинвазивна, не вреди на разширени вени и на лимфните канали и може да се прилага при лечение на различни видиве болки.

Endosphères Therapy® е изключително ценна при продължително лечение на лимфните жлези. Тя е удобна и за терапевт, който извършва лимфен дренаж.

Резултатите при пациенти, засегнати от хроничен вторичен лимфедем, паникулит и неподатливи на други лечения възпаления са изключително бързи и ефективни.